Releases

Release Dato: 26. oktober 2019
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: FW2499

Adidas og Kanye West udvider Yeezy-familien med endnu et medlem – denne gang er det Yeezy Boost 700-modellen, der er blevet opdateret med en ny farvekombination.

Yeezy Boost 700 ”Teal Blue” kombinerer grå toner og blå nuancer med brune snørebånd og en cremefarvet ydersål, der til sammen sikrer det typiske Yeezy look. Skoen er med sit nedtonede og mørke udtryk perfekt til efteråret og kommer med perfekt timing.

Yeezy Boost 700 er efterhånden udkommet i en lang række forskellige farvekombinationer, og selvom hypen ikke er hvad den har været, forventer vi, at ”Teal Blue” kommer til at gå som varmt brød.

Skoen udkommer i et meget begrænset antal hos udvalgte forhandlere den 26. oktober. Find direkte links til forhandlerne nedenfor, og hold øje med vores Release Kalender for flere Yeezy-nyheder. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.