Releases

Release Dato: 28. februar 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: FV3258

Fjerde, officielle udgave af Kanye West og adidas’ prominente Yeezy 700-model er på vej i en iøjnefaldende orange udgave – Yeezy Boost 700 MNVN “Orange” udkommer den 28. Februar, og du kan finde al release-info her på siden.

Yeezy Boost 700 MNVN bygger videre på det originale Yeezy Boost 700-design med samme, skulpturerede Boost-sål, men med en splinterny overdel. Det panellerede udtryk med mesh-, læder- og ruskinds-paneler, som vi kender fra de to første, er væk til fordel for en mere slank konstruktion. Derudover er de traditionelle snørebånd skiftet ud med nye slip-on-snørebånd. Vigtigst af alt er imidlertid det nye “700”-grafik på ydersiden, der skaber et helt nyt og mere nutidigt look. Det understøttes af den iøjnefaldende farvekombination, der pryder denne udgave: sort og orange.

Foruden et splinternyt design, tilbyder Yeezy Boost 700 MNVN også en ny, markant lavere end sine forgængere – skoen koster kun 1500 kr., hvilket naturligvis ikke gør den mindre attraktiv. Af netop samme grund forventer vi også, at Yeezy Boost MNVN bliver ekstra svær at få fat på, så vær vågen hvis du vil have fat i et par til samlingen.

Adidas Yeezy Boost 700 MNVN “Orange” lander den 28. Februar, men kun i begrænset antal og hos udvalgte forhandlere i USA (Los Angeles) og Frankrig (Paris). Find dem nedenfor, med direkte links, og tjek vores Release Kalender for flere Yeezy-nyheder, mens du venter.

FORHANDLERE

ADIDAS
Sted: Frankrig & USA

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.