Releases
Yeezy 700 Brown

Release Dato: 21. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: GY0189
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Første gang vi blev introduceret til Kanyes Yeezy Boost 700 V3, var tilbage i 2018, hvor manden selv delte et billede af skoen på sin twitter. Fans af Yeezy-brandet måtte dog vente et helt år, før skoen officielt udkom i december 2019. Siden da, er det blevet til en lang række forskellige colorways, der alle har været med til at dele vandene for om man er fan eller ej. Dette har dog ikke stoppet Kanye og adidas fra at udgive endnu en colorway af den specielle sko, og igen er colorwayen inspireret af de jordlige farver.

Sammenlignet med andre colorways, er den nye Yeezy Boost 700 V3 Clay Brown formentlig en sko der er designet til masserne, hvor skoens brune farver neutraliserer det vilde design. Selve skoens overdel er lavet i sort tekstil og er prydet med det nu ikoniske mønster af TPU, der her er farvet sort. Omkranset af TPU’en er et stribet mønster i en lysebrun lerfarve, der også går igen på skoens ydersål. En lille detalje, man måske ikke vil lægge mærke til, er de huller i ydersålen, hvor man normalt kan se Boost-sålen, blevet lukket med blåt gummi. I forlængelse heraf er den store, chunky sål indkapslet i mørkebrun TPU, der fuldender skoens neutrale colorway.

Yeezy Boost 700 V3 Clay Brown udkommer den 21. december, lige inden jul. Hvis du gerne vil have fingrene i den nye Clay Brown colorway, kan du holde dig opdateret med eventuelle ændringer og alle forhandlerne på vores Release Kalender, der også er fyldt med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil holde dig opdateret med alle de seneste nyheder, rygter og andet spændende sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.