Releases

Release Dato: 27. april 2019
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: EG7596

Har adidas og Kanye West skabt dette års bedste bud på den ultimative forårs-sneaker?

Efter lang tids rygter har den nye Yeezy Boost 700 ”Analog” endelig fået en officiel release-dato. Den 27. april lander, hvad der kan betegnes som én af årets mest efterspurgte forårs-udgivelser, og der bliver rift om den!

Yeezy Boost 700 ”Analog” ligner umiddelbart den allerede-eksisterende ”Salt” version af samme model, men tag ikke fejl. Mens ”Salt” var dækket af grålige nuancer, har Kanye West valgt en mere sommerlig sammensætning af creme-farver til den nyeste udgave af hans mest populære Yeezy lige nu.

Det gør Yeezy Boost 700 ”Analog” oplagt som forårs- og sommer-sneaker og én af vores klare, nye favoritter. Synes du at prisen er overvældende, kan du trøste dig med, at du for pengene får en super trendy sneaker i høj kvalitet og med et imponerende komfort-niveau.

”Analog” udkommer som den femte udgave af adidas Yeezy Boost 700 den 27. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE


ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.