Releases

Release Dato: 23. november 2019
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: FW4839

Kanye West og adidas har for første gang foretaget en større ændring i designet på deres eftertragtede Yeezy 500-model. Skoen, der allerede er udgivet i en række forskellige colorways, udkommer nemlig i en ny ”Stone” version, der ikke bare er klædt i nye farver, men også nye materialer.

Yeezy 500 ”Stone” har udskiftet de luftige meshpaneler på overdelen med sæsonopdateret neopren, der bedre kan modstå efteråret og vinterens regn og kulde. Det giver ikke bare skoen en ny funktionalitet, men også et nyt udtryk, som man kan mene om, hvad man vil.

Hvad angår farver, repræsenterer Yeezy 500 ”Stone” Kanye West klassiske Yeezy-udtryk med sine forskellige jordtoner, der strækker sig fra ydersålen til overdelens snørebånd.

Adidas Yeezy 500 ”Stone” udkommer i begrænset antal den 23. november hos adidas og udvalgte forhandlere. Hvis du vil have fat i et par, anbefaler vi, at du sidder klar der – den sidste colorway, ”Bone White” blev revet væk i rekordhast.

Tjek i mellemtiden vores Release Kalender for flere adidas Yeezy-nyheder.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.