Releases

Release Dato: 16. maj 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Siden adidas og Kanye West første gang startede deres samarbejde, har de ikke været til at stoppe. Yeezy bliver ved med at udvide deres udvalg af sneakers måned efter måned. Denne gang kommer en af de nyere modeller, Yeezy 500 High, som første gang udkom i december sidste år, i en kombination af blå, sorte og brune nuancer. 

Sneakerens overdel er konstrueret af neopren, som er holdt i en dybblå farve, hvortil man har tilføjet sort læder, der kreerer en masse ovale former. Brune ruskindsoverlejringer pryder skoen rundt om de ovale former frem til snuden og ved snørebåndene. En ekstra detalje er tilføjet over den sorte neopren pløs i form af snøresystemet, som har fået en ”toggle” lukning.

Mellemsålen er holdt i en kulsort farve, mens den indeholder adiPRENE+-teknologi, som sikrer at denne sko ikke bare stilfuld, men også er behagelig at have på.

Yeezy 500 High Tyrian udkommer den 16. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle i adidas appen

Deltag her

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 08:00

Køb skoen her

AFEW STORE
Tidspunkt: 08:00

Køb skoen her

BSTN
Tidspunkt: 08:00

Køb skoen her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.