Releases

Release Dato: 16. december 2019
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: FW4968

Adidas og Kanye West har klædt én af deres mest særprægede sneaker-designs på til vinter – den nye Yeezy 500 High får debut den 16. december i en praktisk og stilren “Slate” colorway.

Yeezy 500 High er, som navnet antyder, en opdateret udgave af Yeezy 500 med et højere snit og nye materialer. Mens den chunky adiPrene-sål er den samme, har overdelen skiftet ruskind og mesh ud med læder og neopren, der er klar til at stå imod vinterens sne og slud. Det gør ikke bare skoen mere praktisk, men resulterer også i et helt nyt, mere combat boot-inspireret udtryk.

Overdelen er holdt i sorte og navyblå farver, mens sålen er holdt i samme sandfarve, som var at finde på den originale Yeezy 500 “Blush”. Dermed har Kanye West, med den nye Yeezy 500 High, eksperimenteret med nye designdetaljer samtidig med, at han har sørget for at bibeholde noget af Yeezy 500-modellens oprindelige DNA.

Yeezy 500 High “Slate” udkommer som sagt hos adidas og udvalgte forhandlere den 16. December. Med en overkommelig pris på 220 Euros, et begrænset oplag og en årstid der skriger efter mere praktiske valg af fodtøj, forventer vi, at den kommer til at gå som varmt brød. Find direkte links til forhandlerne og raffles nedenfor, og besøg vores Release Kalender for flere af månedens Yeezy-nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.