Releases

Release Dato: 25. marts 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Var du blandt de mange sneakerheads, der missede sidste års eksklusive udgivelse af Yeezy Boost 380 “Alien”, kan du nu trøste dig med, at Kanye West og adidas har en ny colorway på vej. Den nye “Mist” version, som længe har rygtedes at udkomme til foråret, har endelig fået en officiel release-dato, og den ligger tidligere end forventet.

Yeezy Boost 380, der, efter sigende, oprindeligt var navngivet Yeezy Boost 350 V3, følger op på Yeezy Boost 350-modellernes populære udtryk med en modificeret BOOST-sål og opdateret Primeknit-overdel.  Sålen har fået en mere dynamisk form, der buer ved hælen for maksimal komfort. Overdelen er dertil udstyret med en tyndere Primeknit med et futuristisk mønster og højere snit, der giver et endnu mere sokkelignende fit.

Den nye “Mist” colorway kombinerer Kanye West signatur-jordtoner med orange detaljer og en gum-ydersål, der tilsammen sikrer et unikt, men elegant udtryk med velkendt YEEZY-DNA.

Yeezy Boost 380 “Mist” udkommer den 25. Marts hos udvalgte forhandlere. Ligesom dens forgænger forventer vi, at Yeezy Boost 380 “Mist” bliver enormt eftertragtet, så sørg for at tilmelde dig raffles og sidde klar på release-dagen, hvis du vil have fat i et par. Vi samler løbende direkte links nedenfor op til release-dagen. Tjek vores Release Kalender for flere Yeezy-nyheder.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Køb skoene her

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle i app

Deltag her

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 08:00

Køb skoene her

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.