Releases

Release Dato: 18. juli 2020
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: FZ1267
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Flere Yeezy-releases er hvad vi er blevet lovet, og det er også hvad vi får. Med flere og flere nye colorways af klassiske og nyere modeller, har Kanye West og adidas sat tempoet markant op, og det ser ikke ud til at stoppe foreløbigt.

En helt ny colorway af den populære adidas Yeezy Boost 350 V2 nærmer sig nemlig, og den fortsætter samme trend og stil, som kendetegner Yeezy-brandet. Modellen har fået navnet ”Zyon”, og er farvet i en kombination af lyse jordlige, sorte og grå farver. Selve skoens overdel er lavet med den lyse jordlige farve, og den ikoniske stribe er farvet i sort. Som en ekstra detalje, så er hullerne mellem trådene en del større end normalt, og man kan derved se ind i skoen. Derudover er der i den lyse overdele lavet et mønster i stoffet, der er sort under striben og gråligt over striben. Dertil har skoen også fået en grå lining, der passer ind med det grå mønster i stoffet.

Med den relativt åbne stribe langs skoens side og de lyse farver på skoens overdel og sål, så nærmer den nye adidas Yeezy Boost 350 V2 ”Zyon” sig, at være den perfekte sommersko, samtidig med at den videreføre Kanye Wests neutrale og stilrene designidéer.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ”Zyon” udkommer den 18. juli på adidas’ egen hjemmeside. Som altid, så forventer vi at efterspørgslen på skoen er høj, og hvis du ønsker at øge dine chancer, kan du holde dig opdateret med eventuelle ændringer og andet, på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler nyheder, rygter, tilbud og meget andet.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: App raffle

Deltag her

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 08:00

Køb skoene her

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.