Releases

Release Dato: 20. december 2019
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: FW5190

Kalenderen siger december, og om blot et par uger tager vi sidste afsked med dette årti. Når man kigger tilbage på de sidste 10 år vil en lille håndfuld sneakers stå tilbage som skelsættende for de sidste årtiet inden for sneakers. Én af de modeller er Yeezy Boost 350 V2 – adidas’ og Kanye Wests mest populære og udbredte design til dato. Skoen er udkommet i et hav af forskellige udgaver og ikke én eneste gang er den ikke blevet udsolgt på kort tid. Derfor er det også kun passende, at duoen slutter år 2019 af med at udgive to iøjnefaldende udgaver af den ikoniske model – én af dem er den såkaldte “Yecheil” colorway.

Yeezy Boost 350 V2 “Yecheil” er én af de mest spektakulære udgaver af modellen vi hidtil har set. Skoen er tilført et helt nyt Primeknit-mønster, der i dette tilfælde samler rød, blå og grønlige nuancer i et festfyrværkeri af en overdel. Denne er kombineret med en sort stribe langs siden og en helt sort overdel, der skaber kontrast til de markante farver som en sort nattehimmel. Til sammen sikrer det et vildt og iøjnefaldende udtryk, der er som skabt til at rundet årtiet af med et brag.

Yeezy Boost 350 V2 “Yecheil” udkommer i begrænset antal den 20. December hos adidas og udvalgte forhandlere. Find direkte links og raffles nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Yeezy sneakers.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.