Releases
Yeezy 350 V2 Natural Abez

Release Dato: 24. oktober 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: FZ5246
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den altid populære Yeezy Boost 350 V2 vender tilbage i endnu en version i slutningen af oktober måneder. Denne gang i en lys og let udgave kaldet “Natural”.

Ved første øjekast er der ingen tvivl om, hvor Yeezy Boost 350 V2 Natural har sit navn fra. Silhuetten er udelukkende prydet af beige og cremefarver – ikke de mest oplagte efterårs- og vinterfarver, men den skal nok sælge ud alligevel.

I forhold til de foregående Yeezy 350 V2 sneakers, så har man på denne opdateret snøresystemet. Normalt løber snørebåndene typisk gennem den vævede overdel og ender i en knude i toppen. Men på “Natural” udgaven samles snørebåndene ved toppen af skoen i en lacelock, hvilket skaber et meget renere udseende sammenlignet med tidligere modeller.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: App raffle

Gå til adidas

AFEW STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Afew

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Allike

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.