Releases

Release Dato: 18. april 2020
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: FY5158
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Selv med en lang releases, har adidas og Kanye West formået at bibeholde den store popularitet omkring samarbejdet og har sørget for at have udsolgt nærmest hver gang der er kommet et nyt release. Den nok mest populære model fra samarbejdet, er Yeezy Boost 350 og dens efterkommer Yeezy Boost 350 V2, og nu bliver vi igen forkælet med endnu en ny colorway.

De jordlige og neutrale farver har været et gennemgående tema i Kanye Wests mange kollektioner, og adidas Yeezy Boost 350 V2 ”Linen” er ingen undtagelse. Med et design udgangspunkt i stoffet linned og det oprindelige materiale brugt hertil, hør, er den nye V2-models overdel farvet i beige, ligesom skoens midter- og ydersål. Den klassiske stribe der går rundt langs skoen er lavet i gråt tekstil, og som altid der refleks i tekstilet. En ekstra lille detalje på skoen, er at liningen ikke er samme farve som skoens overdel, men derimod også i grå og dermed er den mere i fokus end på tidligere releases.

Den nye Yeezy Boost 350 V2-colorway er bare utrolig flot, og samarbejdet mellem Kanye og adidas viser igen at det simple kan være ligeså godt og bedre end det mere komplekse. Derudover, så starter skoens lyse jordlige klare sommer associationer, og gør skoen til et must-have til den kommende sommer.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ”Linen” udkommer på adidas’ egen hjemmeside den 18. april. Hvis du vil vide mere om de forskellige releases fra adidas og Yeezy, eller andre brands, så hop ind på vores opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret med alt hvad der rører sig i sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle i app

Deltag her

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Allike

43EINHALB
Tidspunkt: 08:00

Gå til 43einhalb

Asphaltgold
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.