Releases

Release Dato: 21. marts 2020
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: FY2903
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det må siges at Kanye West holder sit løfte om at gøre hans Yeezy-brand til allemandseje, med en lang række af releases af brandets mange populære sneaker-modeller. I år er vi allerede blevet introduceret til en del forskellige modeller og colorways, og nu følger Kanye og adidas op på tidligere releases, med en helt ny colorway af den populære 350 V2.

I en mørkere colorway, sammenlignet med andre releases i år, udkommer den nye Yeezy Boost 350 V2 ”Cinder” med en overdel farvet i mørkebrun primeknit, inspireret af askefarver. Dertil er den klassiske stribe langs skoen yderside farvet helt sort. For at skabe kontrast på skoens monotone udseende, så er skoens ydersål lavet i et lysere brun farve, samt at det klassiske Boost-logo farvet helt gult og skinner igennem på den lysebrune ydersål.

Den nye Yeezy Boost 350 V2 ”Cinder” udkommer den 21. marts hos adidas’ via lodtrækning i deres app og hos udvalgte forhandlere, men kun i et begrænset udvalg. Grundet popularitet og hypen omkring Yeezy-brandet, forventer vi at skoen kommer til at sælge ud, så det handler om at være hurtig og heldig. Imens du venter, så tjek vores Release Kalender, eller følg Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi vil holde dig opdateret med de nyeste rygter, releases og bedste tilbud.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Køb skoen her

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle i app

Deltag her

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 08:00

Køb skoen her

SNEAKER STUDIO
Tidspunkt: 08:00

Køb skoene her

HERVIA
Tidspunkt: 08:00

Køb skoen her

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.