Releases

Restock Dato: 29. november 2019
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: FU9006

Kanye West og adidas er igen aktuelle med en ny udgave af deres rekord-populære Yeezy Boost 350 V2-model.

Denne gang er modellen klædt i den enormt efterspurgte ”Triple Black”-farvekombination, der kombinerer en helt sort overdel med en helt sort sål og en helt sort ydersål.

Den eneste reelle kontrast er på hælstroppen, der er udstyret med røde syninger, og på siden af skoen, hvor en semi-gennemsigtig stribe tilbyder en smule variation i den ellers tonede Primeknit-konstruktion.

Yeezy Boost 350 V2 har, siden sin debut i 2016, været én af de mest efterspurgte modeller fra adidas, det er den stadig – til trods for at der ikke er samme hype, som der har været.

Se frem til at adidas Yeezy Boost 350 V2 ”Black” udkommer hos udvalgte forhandlere den 7. juni i begrænset antal. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

[UPDATE] adidas Yeezy Boost 350 V2 “Black“ restock finder sted den 29. november 2019, hvor skoene vil komme på lager flere steder. Vi opdaterer løbende nedenstående forhandlerliste.

FORHANDLERE – ONLINE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.