Releases

Release Dato: 25. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Det har været rygtet gennem længere tid, at adidas og Kanye West ville udgive en ”Glow in the Dark” udgave af Yeezy Boost 350 V2, men nu har modellen endelig fået en officiel release-dato.

Den 25. maj udkommer, hvad der må betragtes som den mest iøjnefaldende udgave af Yeezy Boost 350 V2 til dato i form af den såkaldte ”Glow in the Dark”. Skoen er klædt i en larmende neon-gul på både sål og overdel, der lyser i mørker og sikrer dig opmærksomhed i alle timer af døgnet.

Farven er også at finde på snørebåndene og i skoens foring og brydes kun på den semi-gennemsigtige stribe der løber langs skoen yderside.

Se frem til, at Yeezy Boost 350 V2 ”Glow in the Dark” udkommer hos adidas og udvalgte forhandlere i begrænset antal den 25. maj. Find direkte links nedenfor i forhandlerlisten, som vi opdaterer løbende, tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

[BEMÆRK: Billedet er en rendering]

[UPDATE: adidas Yeezy Boost 350 V2 “Glow“ surprise releasede den 22. maj]

FORHANDLERE – ONLINE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.