Releases

Release Dato: 18. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: EG6872

Én af de mere eftertragtede Yeezy Boost 350 V2’s vender tilbage – men der er et ’catch’. Når ”Clay” restocker den 18. maj er det nemlig kun i børnestørrelser.

Yeezy Boost 350 V2 ”Clay” udkom oprindelig som en del af region exclusive pack. Den bestod af tre forskellige, tonede takes på den populære silhuet, som udkom i hver sin region. Mens Danmark og resten af Europa (samt Afrika) fik glæde af ”True Form”, og Asien og Australien havde adgang til ”Hyper Space” kunne ”Clay” kun købes i Nord- og Sydeuropa.

Derfor er det nye release en unik mulighed for at få fingre i én af de mere sjældent sete Yeezys herhjemme – selvom det formentlig bliver i en størrelse du ikke kan passe.

Yeezy Boost 350 V2 ”Clay” udkommer som sagt den 18. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.