Releases

Release Dato: 22. oktober 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CU6690-006

Inden længe bliver pigerne forkælet med endnu en ’womens exclusive’-udgave af den ubetonet mest efterspurgte sneaker-model lige nu: Air Jordan 1.

Den nye Air Jordan 1 High OG WMNS ”Fearless” hylder Michael Jordans frygtløshed med en opsigtsvækkende kombination af sort og ’rose gold’ i et særpræget, glitrende materiale. Overdelen er sammensat på samme måde som den originale Air Jordan 1 ”Bred”, hvilket sikrer den et originalt præg, der harmonerer godt med dens ellers iøjnefaldende design.

Som en fed ’feature’ er ”Wings”-logoet på skoen ikke indgraveret som normalt, men i stedet fremhævet som et påsat metallogo. Ydermere kommer skoen i den originale Air Jordan 1-box, men hvor farverne er byttet rundt som en unik detalje. Alt i alt har Air Jordan 1 High OG WMNS ”Fearless” et super særpræget og unikt design, der dog bibeholder skoens højtelskede retro-udtryk.

Den udkommer hos udvalgte forhandlere den 22. oktober – men kun i kvindestørrelse. Tjek vores Release Kalender for flere Nike- og Jordan-nyheder, og glem ikke at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med nyheder, gode tilbud, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.