Releases
Wated Youth Dunk

Release Dato: 6. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD8386-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike har længe haft et stort kærlighedsforhold til Japan og landets mange kreative hoveder, hvor landet og dets ikoniske brand, Onitsuka Tiger, startede som grundlaget for Nike. Siden da, er kærligheden til landet kun vokset, og siden 90’erne ha, hvor Nike skabte CO.JP, har vi set mange eksklusive sneakers til og collabs med frontfigurer fra den japanske designverden. En af disse personer, er den japanske grafiske designer og illustrator Verdy, der i 2019 var med til at starte Dunk-bølgen med sin ’Girls Don’t Cry’, der i dag kører på fuld tryk. Nu vender Verdy endelig tilbage med endnu et Dunk-collab, i form af den nye Nike SB Dunk Low ”Wasted Youth”, og det er noget, alle vil se frem til.

Collabet er uden tvivl et tidligt bud på en af de bedste Dunks, men hvis det kan sammenlignes med releaset fra 2019, så er det ikke langt fra. Skoen er inspireret af Verdys eget forhold til Japans punk- og skaterkultur, hvor skoen er lavet i henholdsvis sort denim og læder. De mest iøjnefaldende elementer på skoen, må helt klart være de grove syninger og udklip af paneler, der giver skoen et helt unikt udseende. Det meste af skoen er lavet i sort denim, med udtagelse af skoens toe guard og swoosh, der er lavet i sort læder. Designeren har dog ikke kunnet dy sig fra, også at sætte små denimpaneler fast på skoens toe guard. På skoens heel tab, der også er lavet i læder står der ’Wasted’ på højre sko og ’Youth’ på venstre, og under hver er hænger en lille metalring.

Det er dog ikke kun skoens materialer og sammensætning heraf, der karakteriserer skoen. Dette er derimod swoosh-logoet på skoens inderside, hvor Verdy har designet en rød rose med hvide blade som en del af skoens swoosh. Nikes swoosh-logo er ofte et ømt emne og det er sjældent, at der bliver lavet så iøjnefaldende ændringer, men i dette tilfælde fungerer det og giver skoen sin helt egen personlighed.

Den nye Nike SB Dunk Low ”Wasted Youth” udkommer den 6. april på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. For at øge dine chancer og få fingrene i det unikke collab, kan du holde dig opdateret med alt fra forhandlere og ændringer på vores Release Kalender. Du kan også lade os gøre arbejdet for dig ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.