Adidas / Nike
End Sale Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Efteråret har gjort indtog i Danmark, og med vinteren forude venter minimum seks måneder præget af kulde, regn og slud. Folk med hang til sneakers, for hvem regn og slud er en evig kamp, har det ikke nemt i disse tider. Måske det er på tide at sætte sine sneakers på hylden? Ikke nødvendigvis, for faktisk har Nike, adidas og co. i år introduceret en række veloplagte vintersneakers, som er klar til at udfordre elementerne med stil. I dette indlæg har vi samlet vores bud på de fem bedste af slagsen, som du kan købe lige nu.

adidas Ultra Boost ATR

Adidas har dette efterår givet én af sine absolutte favoritter, Ultra Boost en “All Terrain”-overhaling, hvilket betyder, at den er blevet klædt på til at begå sig i al slags vejr. Med en sokkelignende krave der holder på varmen, en forbedret Primeknit-overdel der nu er vandafvisende og en ekstra-kraftig gummiydersål, der holder dig på benene i al terræn er Ultra Boost Mid ATR den perfekte vintersneaker.

KØB SNEAKEREN HER

Nike Air Max 97 Wool

Også Nike har valgt at gøre én af sine absolut mest populære silhuetter vinterklar. Jubilaren, Air Max 97 er blevet udstyret med en overdel bestående af uld og premium læder, der gør, at du kan holde tæerne varme og tørre hen over efterårs- og vintermånederne.

KØB SNEAKEREN HER

Nike SF Air Force 1

Er du typen der foretrækker et par sneakers over et par vinterstøvler, så er SF-AF1 svær at komme udenom. Fusionen mellem Nikes ”Special Field Boot” og den ikoniske Air Force 1 har vist sig at være overraskende skarp og er blevet et populært valg blandt sneakerheads, der befinder sig steder med lidt lavere temperaturer.

KØB SNEAKEREN HER

Nike Air Max 90 Ultra Mid Winter

Nike har fået for vane at lancere en håndfuld “sneakerboots” hvert år, og i år indebærer det blandt andre den ikoniske Nike Air Max 90, der har fået en ”Ultra Mid Winter” overhaling. Foruden en elastisk mesh-krave, er modellen også tilført gummiknopper på ydersålen, der gør at du står fast i al slags vejr. Den fås både i sort, blå og olive især sidsnævnte er en oplagt vintersneaker.

KØB SNEAKEREN HER
New Balance M1500KSG

En sneaker behøver ikke at være decideret speciallavet til vinter for at være en god vintersneaker. De klassiske retro-løbesko, der typisk består af læder- og ruskindspaneler, og som især adidas og New Banalce mestrer, er begyndt at blive moderne igen, og de har den fordel, at de typsik er noget mere slidstærke end de nye mesh- og knit-modeller. Eksempelvis New Balance 1500 er en model, der er utrolig slidstærk, som kun bliver pænere af at blive udsat for lidt strabadser – derfor er det en oplagt sneaker til efterår og vinter.

KØB SNEAKEREN HER