Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 26. november 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AQ8810-005

Nike klæder dig på til at bekæmpe efterårs- og vintervejret med stil med en ny VaporMax-udgivelse. Den nye Utility-version er blevet udstyret med praktiske og skarpe farver og udkommer d. 26. november. Læs mere her.

I takt med at vintermørket sænker sig over Danmark og får selskab af lave temperaturer, sne, slud og sjap, bliver det i stigende grad en udfordring at gå i sneakers. Heldigvis gør særligt Nike en indsats for, at det skal være muligt at være iført et par friske sneakers uden at frygte for, at de tager alt for meget skade i vintervejret, og uden at få kolde og våde fødder.

Tidligere har Nike arbejdet meget i såkaldte sneaker-boots, men denne sæson læner de sig mere op af at udgive mere traditionelle sneakers, men med robuste materialer, der gør dem kampdygtige i sneen og kulden uden at gå på kompromis med æstetikken.

Et godt eksempel på dette er Vapormax Utility, der er det nyeste medlem af Nikes hastigt voksende Vapormax-serie (som hører under Air Max-linjen).

Den har samme Air-sål som sine forgængere, men en neopren-klædt overdel med varmegivende elementer, der både holder vind og vand ude. Samtidig udnytter samme Flywire-teknologi som resten af Vapormax-modellerne, men har denne gang skiftet de traditionelle snørebånd ud med et nyt toggle-lacing-system, der er super nemt og hurtigt at betjene – også med vinterhandsker på.

VaporMax Utility er i dette tilfælde klædt i sort, hvilket er super praktisk, og en forfriskende, orange farve som kontrast. Kombinationen af sort og orange fungerer hver gang og skoen er således også nem at kombinere med resten af den møke vintergarderobe.

Nike Air VaporMax Utility ”Black/Orange” udkommer d. 26. november hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til AFEW Store

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.