Releases

Release Dato: 22. marts 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: 942842-104

Nikes opdaterede version af den futuristiske Air VaporMax lander snart på de digitale hylder i en ny, spændende ”Dusty Cactus”-colorway.

Air VaporMax runder snart et år siden dens lanceringen ved sidste års Air Max Day, og i den anledning har Nike tilføjet et par enkelte justeringer, som optimerer Air-oplevelsen. Flyknit-konstruktionen er blevet hævet en anelse og udstyret med en støttende hælkappe samt hjælpsom hælstrop, der gør det nemt at få skoen af og på. Disse elementer er kombineret med en fjerlet Flyknit-overdel, der ved hjælp af Flywire-tråde sikrer en tætsiddende pasform. Den banebrydende Air VaporMax-sål er der heldigvis ikke pillet ved, og den leverer fortsat samme fantastiske stødabsorbering som den forrige version. Nikes ikoniske swoosh fremgå på begge sider af overdelen, mens Air VaporMax-brandingen er synlig på pløsen.

Air VaporMax er en af Nikes mest innovative silhuetter, og de nye forbedringer samt farvevarianter klæder den. Sidste Air VaporMax 2 release blev udsolgt på kort tid, så vi anbefaler, at du sidder klar på release tidspunktet, hvis du vil være sikker på at få fingrene i et par.

Nike Air Vapormax Flyknit 2 “Dusty Cactus“ releaser d. 22. marts, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Nike Air Vapormax Flyknit 2 “Dusty Cactus“ | On Feet


Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.