Releases

Release Dato: 30. marts 2018
Pris: 1.850 DKK
Produktkode: AJ7291-002

Nikes nye hybridmodel, Air VaporMax 97, er en kollision mellem det bedste fra fortiden og nutiden og udkommer snart i den velkendte ”Silver Bullet”-colorway.

Nogle vil mene, at det er genialt, andre vil mene, at det er for meget af det gode. Ikke desto mindre kommer denne Air VaporMax 97 med den ikoniske ”Silver Bullet”-overdel fra Air Max 97 ovenpå en komfortabel, gennemskinnelig Air-sål, der er taget fra VaporMax-modellen. Kombinationen af de to dele skaber en helt unik sneaker, der skille sig ud fra mængden. Den nye fortolkning af ”Silver Bullet” er ekstremt eksklusiv og en del af den store Air-fejring, der finder sted i marts måned.

Air VaporMax 97 er en iøjnefaldende og nærmest provokerende model, der appellerer til firstmoveren, som ikke er bange for at differentiere sig. Hold øje med denne side for opdateringer på releaset, og husk at sidde klar, hvis du vil have fat i et par.

Nike Air VaporMax 97 “Silver Bullet“ releaser d. 30. marts, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på alt fra releases til restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.