Releases

Release Dato: 6. juni 2019
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AJ6900-006

Den nye Nike Air VaporMax Flyknit 3 ”Multicolor” kombinerer en farverig overdel med en skinnende sort Air-sål. Læs mere om den lette Nike-silhuet her.

Sammensætningen af den smidige Flyknit-overdel og den innovative Air-sål gør VaporMax-modellen til den letteste Air-sneaker på markedet. Flyknit udvider sig naturligt med din fods form og sikrer dig en perfekt pasform, mens den gennemskinnelige Air-sål giver dig følelsen af at gå på luft. Tredje generation af Air VaporMax kommer med et rillet Flyknit-mønster, som denne gang er farvet i multicolor med et sort underlag, der fremhæver farverne yderligere.

Nike Air VaporMax Flyknit 3 “Multicolor” releaser den 6. juni, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og direkte links nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og udgivelser fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.