Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 19. oktober 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AV7973-100

Nike releaser meget snart en ny, safari-inspireret sneaker, der tager udgangspunkt i den lette Air VaporMax Flyknit 2.0 – læs alt om den nye “Zebra“ version her.

Nike er vilde med dyreprint. Det er ingen hemmelighed. Typisk bliver det gjort i samarbejde med japanske atmos, der har stået bag flere safari-kollektioner, men denne gang er det ene og alene Nike. Ovenpå den luftige Air-sål hviler en sort/hvid Flyknit-overdel, der sikrer en tætsiddende pasform. Overdelen støttes af en Zebra-hælkappe, der fuldender udseendet og stabiliserer din fod.

Nikes safari-sneakers har været ekstremt eftertragtede de seneste par år, så du kan godt forvente, at der også bliver rift om dette par. Nike Air VaporMax 2.0 Flyknit “Zebra“ udkommer i et begrænset antal hos udvalgte forhandlere, så husk at sidde klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fat i et par Air VaporMax ”Zebra”.

Nike Air VaporMax Flyknit 2.0 Animal Pack “Zebra“ releaser den 19. oktober, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.