Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 10. januar 2019
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AT6810-100

Det nyeste medlem af Nikes Vapormax-familie, Air Vapormax 2019, er på vej i en ny Premium udgave. Få alle detaljerne her.

Som et af de første store tiltag i det nye år, har Nike introduceret en moderniseret udgave af Air Vapormax, der tydeligvis er inspireret af sidste års super populære React Element 87-model.

Den nye silhuet, Air Max 2019 er udstyret med den efterhånden velkendte Vapor Air-sål, der udelukkende består af Air-bobler for maksimal stødabsorbering og et unikt udtryk. Sålen er kombineret med en lige så unik, halvgennemsigtig overdel. Mes dens dekonstruerede detaljer, så som eksponerede syninger og tape overlays, sender den hurtigt tankerne over på React Element 87.

Alt i alt har Nike Air Vapormax 2019 et fedt udseende, der hopper med på tidens tech/deconstruktion-trend på ubesværet vis.

Den nyeste version af Air Vapormax 2019 er udarbejdet i premium materialer og udstyret med en interessant farvekombination af hvid og ”Lime blast”, der fungerer enormt godt sammen. Den hvide overdel, der er udarbejdet i et halvgennemsigtigt materiale åbner desuden op for, at man selv kan style modellen med ens valg af strømper.

Nike Air Vapormax 2019 PRM ”White/Lime Blast” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 10. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.