Releases

Release Dato: 6. september 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Wood Wood er aktuel med et nyt sneaker-samarbejde – denne gang med Vans på deres ikoniske Era-silhuet. Få al info her.

Wood Wood er ét af de største danske navne inden for mode, og de har efterhånden adskillige storstilede samarbejder i rygsækken med markante navne så som Adidas, Champion, Asics og Disney. Også Vans har Karl-Oskar Olsen og co. slået pjalterne sammen med, og nu er de klar med endnu en udgivelse i form af en særlig udgave af Era.

Denne gang hylder de den DYI-trend (gør det selv), som er super stor inden for sneakers lige nu, hvor folk skriver med tusch på sålen, afbleger overdelen og på anden vis personliggør deres sko. Trenden har især taget fart efter at Virgil Abloh begyndte at skrive på hans sneakers fra ”The Ten”-samarbejde med Nike, men den har altid været et ganske udbredt fænomen.

Wood Wood hylder trenden ved, at der på sålen på deres Era-sneaker er skrevet ”VANS FANS/FANS VANS” på en anelse skæv måde – ligesom det er tilfældet, når folk selv griber tuschen og personliggør deres sneakers.

Teksten er at finde på en hvid sål med gum-ydersål og en helt hvid kanvas-overdel. Dermed får detaljen lov tale for sig selv og udgøre den primære design-element. Detaljen er desuden en reference til Vans og Wood Woods seneste samarbejde, hvor de udgav to Old Skool-udgaver med ”FOREVER NOW/NOW FOREVER” skrevet på sålen.

Wood Wood x Vans Era udkommer hos Wood Wood d. 30. August og efterfølgende hos andre forhandlere d. 6. September. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

ENDCLOTHING
Tidspunkt: 10:00

Gå til Endclothing

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.