Releases

Release Dato: 30. september 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DC9533-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Der har længe været rygter om et nyt potentielt samarbejde mellem Union Los Angeles og Nike, hvilke virkelig tog fart, da de første officielle billeder af den Air Jordan 4, som det nye collab omhandlede, kom frem. Selvom der var en smule rygter og mistro til om billederne i første omgang var ægte, blev disse dog hurtigt skudt ned, da DJ Clark Kent delte et billede af skoen på sin Instagram, der nu har fået navnet Union x Nike Air Jordan 4 Off Noir.

I modsætning til det første collab på Air Jordan 1’eren, er der meget delte meninger om den nye 4’er. Dette skyldes hovedsageligt skoens lidt specielle design, som mange ikke mener, efterlever niveauet fra 1’eren. Skoens overdel er her lavet i en kombination af sort tekstil, der findes på skoens toe guard, langs snørebåndene og nederst langs sålen, hvortil skoens tunge er lavet i sort mesh. Nettet der findes midt på skoen er farvet hvid, ligesom skoens nederste eyestays. Den genkendelige plastikflap er lavet i sløret transparent plastik, og den eyestay herpå er rød. Den røde farve er dertil også brugt på skoens hæl- og tungelogo. Den mest specielle del på skoen, er dog ankelpanelet og skoens lining. Præcis som det blev lavet på den foregående 1’er, har man igen forsøgt sig med samme princip. Ankelpanelet på den nye 4’er er nemlig lavet i blå mesh, og skiller sig markant ud fra resten af skoens design, og for nogen kan det måske se lidt mærkeligt ud.

Der er gode grunde til at være skeptisk overfor det nye collab mellem Union Los Angeles og Nike, da det ikke helt er hvad man kunne forvente, når man tænker på de forskellige Jordan 1’ere der udkom i 2018. Hvis man dog ser på skoen isoleret set, så ser man alligevel en unik sko, der på sin helt egen måde er kreativ og elegant, og faktisk tilbyder samme høje designkvalitet som de tidligere releases.

Om man er fan af den nye Union x Nike Air Jordan 4 Off Noir eller ej, så følger man nok alligevel med, når skoen udkommer den 29. august. Hvis du vil forsøge dig med at få fingrene i skoen, kan du holde dig opdateret med vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alt det nye fra sneakerverdenen.

UPDATE: Union x Nike Air Jordan 4 Off Noir releaser igen hos udvalgte forhandlere den 30. september!

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.