Releases

Release Dato: 24. november 2018
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: BV1300-106

Endelig udkommer den super hypede Union x Nike Air Jordan 1 NRG ”White/Red”. Få al info her.

Selvom efterspørgslen på basketball-sneakers langt fra er, hvad den har været, så er der stadig én silhuet, der skaber enorm efterspørgsel hver evig eneste gang den rammer hylderne – Air Jordan 1. Michael Jordans første signaturmodel med Nike har mere end tre år på bagen, men er, den dag i dag, mere relevant end nogensinde. Dens rene, klassiske design og den inspirerende historie der ligger bag har gjort den til én af de mest ikoniske sko nogensinde.

Air Jordan er udkommet i et hav af forskellige udgaver, og fælles for stort set dem alle er, at de er blevet revet væk hver gang. Senest har vi eksempelvis set det med de karismatiske ”NOT FOR RESALE”-modeller, og i år har Virgil Ablohs dekonstruerede Off-White versioner desuden krævet en del opmærksomhed.

Næste store Air Jordan 1-udgivelse er skabt i samarbejde med LA-butikken, Union, der har har ladet sig inspireret af netop Virgil Ahlohs dekonstruerede designs.

Sammen med Nikes ”NRG”-team har Union lavet et remix af den klassiske Air Jordan 1 ”Black Toe” og udstyret den med en ny, lys top, der er syet på med store, blå syninger. Resten af overdelen er udarbejdet i retro-inspirerede læder-paneler, der har til formål at hylde de originale, gamle Air Jordan 1-udgivelser. Alt i alt er det lykkedes Union at skabe en spændende ny udgave, der samtidig er autentisk og tro mod Air Jordan 1’s arv.

Union x Nike Air Jordan 1 NRG “White/Red” udkommer hos udvalgte forhandlere i begrænset antal d. 24. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.