Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 20. december 2017
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Adidas slutter 2017 af med manér og præsenterer en luksuriøs Ultra Boost LUX-sneaker, som kun udkommer i bestemte Consortium-butikker.

Den nye Ultra Boost kommer med premium materialer, som blandt andet indbefatter ruskind, læder og selvfølgelig adidas’ patenterede Primeknit. Primeknit-materialet er farvet i en lys cremefarve og bliver suppleret af detaljer i mørkere nuancer. Sneakeren kommer som vanligt med en spændstig Boost-sål i fuld længde, som sørger for en fortrinlig komfort. Denne model og colorway var oprindelig tiltænkt et Sneaker Exchange-collab mellem svenske Sneakersnstuff og amerikanske Social Status, men det er blevet droppet. Heldigvis releaser adidas stadig den super lækre colorway, som dog kommer i et meget limiteret antal.

Selvom det ikke blev en Sneaker Exchange-sneaker, så har adidas stadig placeret to hænder, der giver hånd, på pløsen. Som nævnt bliver det svært at få fat at få fat på denne colorway, så husk at sidde klar på releasetidspunktet.

adidas Consortium Ultra Boost Lux releaser d. 20. december, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du har et ønske om at anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele sneakerverden.

FORHANDLERE

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 00:00

Gå til TGWO

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff