Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 3. oktober 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EH1100

Én af de oprindelige udgaver af adidas Ultra Boost vender snart tilbage – UB 1.0 ”Solar Yellow” lander i udvalgte butikker den 3. oktober. 

Ultra Boost blev oprindeligt udgivet som adidas’ førende tilbud til løbere med titlen som ”the best running shoe ever”. Takket være skoens høje komfort og skarpe design (og Kanye West) udviklede Ultra Boost sig imidlertid hurtigt til at blive en super populær livsstilssneaker. 

Adidas Ultra Boost 1.0 ”Solar Yellow” var én af de første colorways af Ultra Boost og dens udtryk er i udpræget grad præget af af at være skabt til løbere – den markante ”Solar Yellow”-farv emmer med sine kompromisløshed af konkurrencementalitet og sikrer samtidig visibilitet for løberen.

Med Ultra Boost’s popularitet som livsstilssko opstod der dog også en efterspørgsel blandt gængse sneakerheads efter ”Solar Yellow”, og den gik hurtigt fra udsalgshylderne til salgsgrupper på Facebook med en høj resell-pris. 

Nu vender den tilbage og bliver igen tilgængelig – både for løbere og sneakerheads. Skoen har bibeholdt sit oprindelige design med enkelte undtagelser – Primeknit-overdelen er opdateret, og Continental-ydersålen har fået en mindre overhaling. 

Adidas Ultra Boost 1.0 ”Solar Yellow” udkommer som sagt den 3 oktober. Find direkte links til forhandlere nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra adidas. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi næsten dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og meget mere. 


FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.