Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 8. november 2018
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: BB7801

Ultra Boost 1.0 ”Collegiate Navy/Multicolor” vender snart tilbage. Få al info her.

Der er gået tre år siden Ultra Boost første gang så dagens lys, og sikke en rejse modellen siden har gennemgået. I starten blev modellen ikke regnet for meget andet end endnu en ny adidas-løbesko, men det blev der hurtigt lavet om på takket være Kanye West.

Med sin enorme indflydelse fik West modellens potentiale frem i lyset, og den udviklede sig hurtigt til at blive én af årtiets mest efterspurgte sko. Ultra Boost har, mere end nogen model før den, formået at få form og funktion til at gå op i en højere enhed ved både at have et skarpt design og en imponerende komfort.

I dag er den udgivet i et hav af forskellige udgaver og er blevet opdateret flere gange, men nu er det blevet tid til, at de originale udgivelser, der startede hypen, vender tilbage.

Adidas har nemlig valgt at relancere nogle af de mest eftertragtede Ultra Boost – herunder OG, ”Cream”, ”White/Multicolor” og, ikke mindst, ”Navy/Multicolor”.

Ultra Boost ”Navy/Multicolor” består af en hvid Boost-sål med sort gymmiydersål og en navy-blå Primeknitoverdel med rød foring og multifarvet knit ved snuden. Det sikrer et super skarpt og livsstilvenligt look, der er svært ikke at være fan af.

Eftersom at mange er netop det, skal du være hurtigt ude, hvis du vil have fat i et par, når Adidas Ultra Boost LTD ”Collegiate Navy/Multicolor” vender tilbage i begrænset antal d. 8. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.