Upcoming

Release Dato: 29. maj 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: S77416
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Tilbage i 2015, oplevede den populære adidas Ultra Boost 1.0 ”Core White” noget af et opsving i popularitet, da den af selveste Kanye West, blev gjort til et modefænomen, fremfor bare en komfortabel sko. Nu har adidas så igen forkælet os med den populære sneaker, og har givet os en endelig releasedato.

I modsætning til andre re-releases så kan vi se frem til, at adidas Ultra Boost 1.0 ”Core White” kommer tilbage, præcis som vi husker den. adidas har nemlig ikke vovet sig ud i, at lave de store ændringer på skoen, men derimod beholdt alle de originale detaljer, med undtagelse af en ting. Den eneste ændring er nemlig, at vi kan forvente at der er blevet tilføjet 20% mere Boost-skum i skoens sål, der kun vil være med til at forbedre skoens komfort. 

Derudover er alt som det plejer, og som det er kendetegnet ved modellen, så er skoen helt hvid, med en sort ydersål, hvor skoens overdel er lavet i adidas’ eget Primeknit. Dette gør både skoen lettere, samtidig med at pasformen bliver helt perfekt, i det elastiske materiale. Dertil er der, som man kender det en hvid cage, der omfavner skoen, og giver en helt fantastisk støtte, til den der har skoen på. 

Med den helt hvide ”Core White”-colorway, er relanceringen af den populære Ultra Boost 1.0, den perfekte sommersko. Så hvis du står og mangler den helt rigtige sneaker til sommeren, så skal du sidde klar den 29. maj, hvor adidas Ultra Boost 1.0 ”Core White” udkommer på adidas’ egen hjemmeside, samt hos en række af forhandlere. 

Du kan følge med i eventuelle ændringer og andet, ved at klikke ind på vores altid opdaterede Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler nyheder, rygter og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas

STOCKX
Tidspunkt: Tilgængelig nu

Gå til StockX


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.