Releases
Ultra 21 Triple White

Release Dato: 28 januar 2021
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: FY0379
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Da Kanye West gjorde den originale adidas Ultra Boost eftertragtet blandt masserne med en række optrædener i sommeren 2015, var det iført en simpel og clean “Triple White”-udgave. Af samme grund blev det også den udgave af Ultra Boost, der blev sværest af få fat i, og skoen har siden fået status som én af årtiets mest vellykkede adidas-sneakers. Nu, knap 6 år efter, er adidas klar med den seneste opdatering af Ultra Boost-modellen i form af den nye Ultra Boost 21, og heldigvis behøver du ikke vente længe på af få fingre i selvsamme “Triple White”-udgave af den nye silhuet.

Den 28. januar, når adidas Ultra Boost 21 får officiel debut på adidas’ danske hjemmeside, udkommer den nemlig, blandt andre, i en helt hvid udgave, der sender tankerne tilbage på skoen, der startede det hele. Skoen repræsenterer imidlertid et helt nyt design, der ikke bare løfter skoens æstetik, men også dens performance-kapabiliteter.

Den nye Ultra Boost 21 er nemlig udstyret med markante upgrades sammenlignet med sine forgængere. Eksempelvis består sålen af 6% mere BOOST, der særligt samler sig ved hælen for at give et endnu mere støddæmpende og komfortabelt afsæt, mens overdelen er udarbejdet i en ny PRIMEBLUE-knit, der blandt andet er udarbejdet med Parley for the Oceans ®, og som derfor er mere bæredygtigt. Desuden er ydersålen, der stadig består af gummi fra dækfirmaet, Continental, udstyret med LEP-teknologi (Linear Energy Push), der har til formål at gøre skoen mere responsiv.

Alt det får du i en simpel og super elegant “White” colorway, der udkommer hos adidas d. 28. januar. Find direkte link nedenfor og besøg adidas-side, hvor du også kan udforske de forskellige andre udgaver af skoen, der lander. Tjek desuden vores Release Kalender, hvor vi har kurateret tidens varmeste sneaker-releases med al relevant release-information.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.