Releases
Ultra Boost 21 sort hvid

Release Dato: 28. januar 2021
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: FY0378
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nyt år, ny UltraBOOST – traditionen tro er adidas klar med en ny opgradering af deres populære løbesko, og heldigvis behøver du ikke vente længe på den klassiske “Black/White” colorway af den nye udgave, der allerede udkommer d. 28. januar.

adidas Ultra Boost 21 indeholder alle ingredienserne, der gjorde originalen et hit – én blød BOOST-sål, der sikrer imponerende komfort og maksimal energireturnering i hvert skridt, en skridsikker ydersål af gummi fra dækfirmaet, Continental og en fleksibel og åndbar overdel af Primeknit. Denne gang er alle elementerne dog forbedret med performance for øje og sammensat på en ny måde for et mere moderne udtryk. Eksempelvis er sålen tilført 6% mere BOOST-skum, der især samler sig i hælen for et blødere afsæt og en endnu mere dynamisk form. Derudover er overdelen tilført Parleys bæredygtige “PRIMEBLUE”-materiale af genanvendt knit, mens ydersålen indeholder nyt LEP-teknologi (“Linear Energy Push”), der gør sålen mere responsiv og energifordelende.

Alt i alt repræsenterer Ultra Boost 21 et solidt skridt fremad inden for performance, men også inden for design. Kombineret med en klassisk “Black/White” colorway har du den helt perfekte allround-sneaker, du både kan bruge i hverdagen og til løbeturen i 2021. Skoen udkommer d. 28. Januar hos adidas, og du finder den via linket nedenfor. Find flere colorways og øvrige adidas-nyheder i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.