Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 15. december 2018
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: B37703

Den 15. december får vi en forsmag på, hvad der venter os i 2019 fra den tyske sportsgigant, når de udgiver deres opdaterede og redesignede adidas Ultra Boost 19.

Den nye silhuet, som ellers først var sat til at release i januar 2019, er et frisk pust til den i forvejen store Ultra Boost familie, som er vokset markant siden den første udgivelse tilbage i 2015. Men udgivelsen af Ultra Boost 19 er også starten på en ny æra for modellen, som byder på de største designændringer i forhold til det originale design.

Det nye design er skabt på feedback fra tusindvis af løbere over hele verden, og indeholder en optimeret BOOST sål med 20 procent mere BOOST i mellemsålen, hvilket resulterer i øget energiudbytte ved løb, mens Torsion Spring-konstruktionen giver forbedret støtte. Det velkendte Primeknit-øvre har fået en 360 graders opgradering, som for alvor forbedrer den soklignende følelse. Slutteligt er hælkappen blevet opgraderet til en ny “3D Heel Frame“, der søger for endnu mere stabilitet.

adidas Ultra Boost 19 “White/Active Red“ releaser den 15. december, og vi forventer at den sælger ud med det samme. Så sørg for at sidde klar, hvis du vil have chancen for at tilføje den til din samling.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.