Releases
Ultra 4D Sort hvid

Release Dato: 30. januar 2021
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: G58158
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Efter et par meget eksklusive, indledende releases, ser det ud til, at adidas har tænkt sig at gøre deres nye Ultra 4D-model mere tilgængelig for masserne – først med denne nye “Black/White”-udgave.

Ultra 4D udkom oprindeligt sidste år, hvor den blev kulminationen på lang tids efterspørgsel fra flere adidas-og sneaker-fans, der drømte om en kombination af Ultra Boost- og 4D FutureCraft-modellerne. Ultra 4D realiserede netop denne ide med et design, der kombinerer den velkendte Primeknit-overdel fra Ultra Boost-modellen og den karakteristiske 4D-sål.  De to elementer fungerer enormt godt sammen, hvorfor det på mange måder var én nobrainer, og det eneste overraskende ved udgivelsen var, at det ikke var sket noget før.

Indtil videre er adidas Ultra 4D udkommet i en lille håndfuld udgaver – blandt andet en der imiterer den originale Ultra Boost OG colorway, en “Cream” udgave og et samarbejde med NASA. Lige i hælene af dem følger nu en splinterny “Black/White” colorway, der introducerer et helt nyt Primeknit-mønster. Skoen har tydelig inspiration fra den efterhånden klassiske “Oreo”-colorway, som særligt har prydet flere Ultra Boost-modeller, og det fungerer lige så godt på den nye Ultra 4D-model.

Adidas Ultra 4D “Black/White” udkommer hos adidas d. 30. Januar med en pris på 1699 kr., hvilket er en relativt høj pris, men samtidig noget lavere end de første 4D-udgivelser, der kostede over 3000 kr. Find direkte link til skoen nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

43EINHALB
Tidspunkt: 00:01

Gå til 43Einhalb


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.