Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Tjek de nye billeder af Houston-rapperens vilde ”Cactus Jack”-udgave af Air Jordan 6.

Nike/Jordan Brand og Travis Scott er snart klar til at tage hul på næste kapitel i deres markante sneaker-samarbejde, der indtil videre har affødt enormt eftertragtede udgaver af blandt andet Air Force 1 og Air Jordan 1. Denne gang har duoen arbejdet på Michael Jordans sjette signatur-model, Air Jordan 6.

Militær-referencer og selvlysende sål

Modellen er blevet klædt i en militær-inspireret armygrøn på overdelen, der giver den et råt udtryk i tråd med Houston-rapperens stil. Overdelen er ligeledes kombineret med diverse detaljer så som ”Cactus Jack”-branding og en lomme på siden. Den vigtigste detaljer er imidlertid at finde på sålen – den lyser nemlig i mørke.

Releaser snart

Indtil videre er der ingen fast dato på den nye Travis Scott x Air Jordan 6, men skoen er på det seneste dukket op flere steder på de sociale medier, hvilket potentielt kan betyde, at en officiel release-dato ikke er længe væk.

Vi holder dig opdateret

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.