Releases
End Sale Banner

Release Dato: 20. oktober 2017
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Igennem de sidste par år har vi set flere udgivelser fra den tidligere Givenchy-designer Riccardo Tisci, og sportsgiganten Nike. Samarbejdet har været vidt omkring, og nu er turen endelig kommet til den populære Air Force 1 silhuet, som fejrer 35 års jubilæum i år. Foruden det, har Nike for nyligt indgået et nyt samarbejde med NBA, hvilket bliver omdrejningspunktet for dette samarbejde.

Den kommende kollektionen, som omfatter sneakers, tøj og tilbehør, vil derfor være præget af basketball, eftersom man har sigtet efter at drive den moderne sportsstil til en ny og mere elegant æra. På både tøjet og skoene har den italienske mode designer trukket på inspiration fra fortiden, mens han samtidigt kombinerer forskellige generationer af sportswear ikoner.

De nye Riccardo Tisci x Nike Air Force 1 High sneakers kommer i to forskellige farverkombinationer, som begge er inspireret af det ikoniske NBA logo, hvilket ses på de røde, hvide og blå detaljer, som blandt andet dækker ankelremmen. Selve overdelen fås enten med sort eller hvid læderoverflade, som er præget af et rødt Nike Swoosh og en blå hælkappe. Foruden det finder man også en kontrastfarvet stjerne under Swoosh logoet. Som et yderligere twist kommer begge sko med Nike x Riccardo Tisci branding på indersålen, mellemsålen, hælen og broderet på tåboksen.

Riccardo Tisci x Nike Air Force 1 High releaser i Nordamerika den 12. oktober, Paris den 20. oktober og globalt på NikeLab.com den 20. oktober. Allerede nu forventes det, at begge modeller sælger hurtigt ud. Så sørg for at sidde klar på release dagen, hvis du gerne vil sikre dig et par.

Husk også at følg Sneakerworld.dk på Instagram og Facebook for altid at være opdateret på de nyeste sneaker relaterede nyheder, releases og rygter.

FORHANDLERE

NIKELAB
Tidspunkt: 14:00

KØB – HVID
KØB – SORT