Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Tidligere i november udkom årets mest omtalte og hypede sneaker-samarbejde, Nike x Off-White. Samarbejdet blev døbt ”The Ten” fordi Virgil Abloh havde fået æren af at give sin fortolkning af ti af Nikes førende silhuetter. Siden er der dog begyndt at blive spekuleret i, hvorvidt ”The Ten” blot er starten på et meget større samarbejde mellem Nike og Off-White. Der er nemlig dukket nye billeder op på nettet af en hidtil uset Off-White VaporMax, som mange mener udkommer næste år som en del af en helt ny kollektion.

Det er ingen hemmelighed at Nike led et stort tab, da Kanye West og hans Yeezy-brand besluttede sig for at vende det amerikanske mærke ryggen til fordel for adidas. Med en sprængfarlig cocktail bestående af Yeezy, Pharrell, nye Boost-teknologi og meget mere gjorde adidas et stort indhug på Nikes ’territorie’, og siden opstod spørgsmålet: ”Hvem kan slå Yeezy?” Nike lod til at finde svaret igennem Virgil Abloh, som skabte med ”The Ten” hype i en størrelsesorden, som Nike ikke havde set i rigtig, rigtig lang tid.

De fleste er gået ud fra, at ”The Ten” var en éngangsforestilling, men noget tyder nu på det modsatte. Der er nemlig dukket billeder op af to nye VaporMax-udgaver, som begge bærer præg af Ablohs dekonstruerede design-tilgang. Hvis modellen ikke bare er samples, men rent faktisk er på vej næste år, kan de potentielt være en del af et ny, større kollektion der inkluderer mange flere sneakers. Forestil dig eksempelvis Off-White-designede Air Jordan 3’s, Monarchs, Cortez, Air Max 1’s, Uptempos, Spiridons, Flyknit Racers eller lignende. Indtil videre er alt blot rygter og spekulationer, mens med Nikes tidligere nævnte problemstilling in mente, virker det ikke usandsynligt.

Hold øje med Sneakerworld, så holder vi dig opdateret omkring de seneste Nike x Off-White-rygter og -nyheder. Kig i øvrigt forbi vores Release Kalender og se hvilke sneakers der mangler at udkomme i 2017.

[UPDATE]: Ifølge SoleCollector, så har en talsperson fra Nike bekræftet, at OFF-WHITE x Nike “The Ten“ releaser i nye farvekombinationer næste år.