Test af Refreshed Shoe Cleaner

Endelig er der kommet et alternativ til Jason Markks rengøringsprodukter her i Danmark. Refreshed Shoe Cleaner stammer helt tilbage 1992, men er altså først blevet tilgængelig for os danskere nu her. Refreshed Shoe Cleaner indeholder kun naturlige og miljøvenlige ingredienser, hvilket betyder at det både er skånsomt for dig og dine sneakers. Produktet indeholder blandt andet kokosolie. Refreshed Shoe Cleaner sættet er en anelse dyrere end det premium rengøringssæt, som du kender fra Jason Markk. Men set på en anden måde, så har du også til rengøring af 200 par sneakers, når du har købt Refreshed Shoe Cleaner sættet. Så du får langt mere for pengene, i det store rengøringssæt.

Sættet indeholder:

IMG_0476

2 x Rensesæbe

Deres sæbe kan benyttes på de fleste sko, og på mere eller mindre alle materialer. Deriblandt læder, mesh, nubuck, ruskind, nylon, bomuld og gummi.

1 x Touch-up Pen

Med i sættet får du også en hvid touch-up pen, som kan bruges til at udjævne mærker og ridser på mellemsålen. Touch-up pennen hjælper med at fremhæve den hvide farve, så dine sko ser ud som nye igen.

1 x Imprægneringsspray

Tit og ofte glemmer folk om imprægneringen, efter at de har rengjort deres sneakers. Men det er en rigtig vigtig ting, da det kan være med til at forlænge dine sneakers levetid. Med Refreshed  ”Water and Staint Repellent”, bliver dine sneakers vand -og smudsafvisende ved hjælp af nanoteknologi.

1 x Mikrofiberklub

I pakken finder du også en mikrofiberklud, som er essentiel når du rengører sneakers. Men kan vælge at vaske sæben af skoene, når man er helt færdig. Men Refreshed anbefaler, at man bare nøjes med at tørre dem af med kluden. På den måde skulle resultatet blive bedst.

1 x Børste

Sidst men ikke mindst, følger der en skurebørste med i pakken. Børsten minder meget om den, der følger med i Jason Markk Premium sættet, og kvaliteten er ligeledes ligeså høj.

 

Test af Refreshed Shoe Cleaner

Sneakerworld.dk har været så heldige, at være den første danske hjemmeside, som har fået lov til at teste dette nye lovende produkt. Nedenfor finder du vores udførlige test af produktet. Denne test tager kun udgangspunkt i produkter fra Refreshed. Vores valg af test sneakers faldt på den klassiske Nike Roshe Run. I dette tilfælde en sneaker, som har været en tur i byen. Og vi ved jo alle, hvordan vores sneakers ser ud efter en tur i byen. Det er hjerteskærende at vågne op dagen derpå, og se sine sneakers fuldstændig sorte af skidt og alkohol. Derfor har vi testet, om Refreshed kan rede et par byturs-sneakers.

 

IMG_0460

 

Vi har fulgt Refreshed Shoe Cleaner brugsanvisningen til punkt og prikke. På hvert af de forskellige produkter, står hvordan og hvorledes det skal bruges. Det er nærmest umuligt at fejle. Samtidig er produkterne miljøvenlige, og let opløselige, så du skal ikke være bange, hvis du ikke har fået fjernet noget af sæben ordentligt, eller hvis den hvide touch-up pen rammer noget af øvredelen i stedet for mellemsålen. Vi har lavet en kort demonstrationsvideo, som viser, hvordan du benytter dig af Refreshed Shoe Cleaner, og hvordan resultatet efterfølgende blev.

 

 

Er Refreshed Shoe Cleaner pengene værd?

Svaret er uden tvivl ja. Det er super nemt og enkelt at arbejde med, og gør rengøring af sneakers til en leg. Vi har testet produktet på 3 par sneakers, og ved alle 3 par fik vi virkelig gode resultater. Refreshed Shoe Cleaner er helt bestemt alle pengene værd, og er et godt (hvis ikke bedre!) alternativ til Jason Markk tiltrods for den lidt højere pris. Vi mangler stadig at få testet deres imprægneringsspray, men vi har tiltro til, at den virker ligeså godt som alle deres andre produkter. Vi vil i den nærmeste fremtid lave en test af sprayen, som du efterfølgende vil kunne finde i forlængelse af denne test og på vores Facebook side.

 

Hvor kan jeg købe Refreshed Shoe Cleaner?

Hvis du ønsker at erhverve dig et rengøringssæt, som kan hjælpe med at forlænge levetiden på dine sneakers, så kan du købe produktet hos Refreshed Europe’s egen webshop.

Køb Refreshed Shoe Cleaner her!

Brug rabatkoden: “SNEAKERWORLD” og spar fragten når du bestiller.

Læs mere om Refreshed her:

Refreshed.eu

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter