Test af Clean Sneaks Kit

Markedet for sneakers bliver større og større for hvert år der går. I takt med at markedet vokser, ser vi flere nye produkter inden for sneaker rens. Det nyeste produkt hedder ”Clean Sneaks – The original sneakers kit”, og kommer fra sneaker renseriet, Clean Sneaks. Læs mere om Clean Sneaks her.

Første håndsindtrykket af produktet er rigtig godt. Det kommer i en lækker indpakning, som foruden at se godt ud, også er yderst informativ. Når man åbner lågen på kassen, får man en 4-trins guide til, hvordan man benytter produktet. Hvis man følger den korte guide, kan man næsten kun opnå gode resultater med sin rensning.

Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, for at rense dine sneakers; 150 ml. dansk og miljømærke sæbe, specialudviklet børste til alle materialer, og en mikrofiber klud. Sæben er lidt anerledes fra de andre renseprodukter på markedet, eftersom flasken kommer med en sæbepumpe, som automatisk skummer sæben for dig. Det gør det ekstremt nemt at påføre sæben de steder, hvor der er brug for det.

Vi valgte at teste Clean Sneaks’ sneaker rens på et par Nike Roshe Run Breeze ”Triple White”. Før vi gik i gang, brugte vi lige 20-30 sekunder på at læse 4-trins guiden igennem. Som beskrevet før, så er den nemt og overskuelig. Så du kommer hurtigt i gang med at rengøre dine sneakers.

Vi startede med at putte børsten i en skål med vand, og derefter påførte vi sæben på skoen. Derefter er det bare at gå i gang med at skrubbe. De tog ikke mange sekunder før, at jord og diverse græspletter var væk fra skoen. Efter vi havde skrubbet vores sneakers, brugte vi mikrofiberkluden til at tøre det overskudende sæbe og skidt væk.

RESULTATET

VORES DOM

Clean Sneaks’ rensesæt er et rigtig godt alternativ til de forskellige produkter, som allerede er at finde på markedet. Det virkede rigtig godt på vores test sneakers. Processen var hurtig, nem og simple, og der gik ikke mange minutter fra vi var gået i gang, til at vi havde et par rene sneakers i hånden. Prisen på 189,00 kr. pr. sæt virker også fornuftig, eftersom man får kvalitets produkter, som rækker til rigtig mange rensninger. Sneakerworld.dk vil derfor gerne anbefale Clean Sneaks ”The Original Sneakers Kit”.