Releases

Release Dato: 1. juni 2019
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: EG1077

Igen i år markerer adidas deres støtte til homoseksuelle og LGBTQ’s rettigheder med en særlig ”Pride” Pack. Den årligt tilbagevendende udgivelse består af en håndfuld særlige udgaver af nogle af adidas’ mest populære modeller modeller. I år er én af dem Temper Run, og du kan få al info her.

Temper Run, der oprindeligt udkom i 2014, har gjort stort comeback i år med en håndfuld fede, men lidt oversete, lanceringer. Den har tiltalende, 90’er-inspireret design med en tyk adiPrene-sål og en kompleks overdel bestående af læder-, mesh og ruskindspaneler med et bølget udtryk.

Som en del af den nye ”Pride” Pack er Temper Run blevet klædt i en skrøbelig kombination af lyse pastelfarver, der er at finde på en hvid baggrund. Pastelfarverne komplementerer hinanden på elegant vis og gør, at den ikke bliver alt for larmende til trods for sit mangfoldige farvevalg, der selvfølgelig er en reference til LGBTQ’s regnbueflag.

Adidas Temper Run ”Pride” udkommer i begrænset antal hos adidas d. 1. Juni kl. 00. Find direkte link til adidas nedenfor, og tjek vores Release Kalender for mange flere sneaker-nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.