Releases

Release Dato: 27. april 2017
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Så er der godt nyt til alle hypebeasts! Som vi har kunnet berette om tilbage i januar måned, er Supreme og Nike gået sammen om at skabe en nyfortolkning af den populære Air More Uptempo silhuet. Indtil videre har silhuetten kun været teaset på berømtheder som Neymar, Odell Beckham Jr. samt Derrick Jones Jr., der bar dem til det årlige NBA Slam Dunk Contest, men nu har silhuetten endelig fået en officiel release dato.

Nike Air More Uptempo lancerede for første gang tilbage i 1996 og blev blandt andet båret af den legendariske Chicago Bulls basketballspiller Scottie Pippen, som fik skabt opmærksomhed omkring silhuetten. På originalen dækker ordet ”AIR” med store blokbogstaver silhuettens overdel, men til dette release er det blevet erstattet af Supremes branding, endda med refleksiv kontur. Foruden de forstørrede bogstaver er overdelen fremstillet i lækker nubuck læder, mens sålen består af tre eksponerede Air-enheder samt en bred ydersål i gummi. Nikes swoosh kan desuden findes på overlæderet, hælen og ydersålen.

Samarbejdet kommer i tre forskellige colorways: Sort, guld og rød/hvid. Skoene er eksklusivt lavet til Supreme, hvilket betyder, at ingen andre retailers får fat i denne sko. Det er således kun gennem Supremes egen side, at du kan anskaffe dig et par, hvilket ikke altid er lige let. For nogen kan Supreme releases være en kompleks størrelse, derfor har vi forneden lavet en lyn-guide til jer.

Supreme x Nike Air More Uptempo releaser torsdag d. 27. april hos Supreme, og den 29. april hos Nike Store. Supreme lancerer altid et limiteret antal, så det ville ikke være unormalt, at alle størrelser er væk, når klokken slår 12:01. Det er med andre ord vigtigt, at du er klar på release tidspunktet, hvis du vil have fingrene i denne silhuet. Husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneaker nyheder, release information og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 29/4 – kl. 10:00

Gå til Nike Store

SUPREME
Tidspunkt: 27/4 – kl. 12:00

Gå til Supreme