Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Efter længe at have stået i skyggen af Air Max 95 og Air Max 97, ser det ud til at Air Max 96 får sine ‘15 seconds of fame’ med et nyt Supreme-samarbejde.

Air Max 96 kendetegnes af mange som én af de mest undervurderede og oversete modeller fra Nikes ikoniske Air Max-serie. Det er heller ikke så sært, når man tænker på, at den kom lige i hælene på den højtyndede Air Max 95 og blev efterfulgt af den legendariske Air Max 97. De fleste modeller ville ende med at stå i skyggen af de to. I år kan det imidlertid være, at Air Maxx 96 får den respekt den fortjener. Supreme har nemlig hevet modellen frem fra arkivet og ser ud til at udgive den i 1-3 forskellige nye udgaver.

Gennemsigtige paneler

På et billede, der er lækket online, kan man se, at Supreme har skabt en simpel sort/hvid udgave af skoen, hvor den mest iøjnefaldende detalje er de gennemsigtige paneler langs siden – en detalje som har været mega trendy på det seneste. Hertil har de, som altid, tilføjet deres populære box logo på hælen flankeret af et mini Swoosh-logo.

Større comeback på vej

Supreme har for vane at dykke ned i Nikes arkiver og finde glemte og oversete modeller for at kaste nyt lys på dem med deres egne eksklusive udgaver – inden Nikes bringer dem tilbage i en række mere tilgængelige versioner. Det gjorde de blandt andet med Air Max 98 (som også var en overset Air Max-model) for et par år siden, og alt tyder på, at dette Air Max 96-release kommer til at følge samme model, hvor Supremes eksklusive udgaver bliver efterfulgt af et større comeback for modellen. Der går nemlig også rygter om, at Air Max 96 lillebror, Air Max 96 II, får et retro-release sidst på året.

Release-info

Det vides endnu ikke, hvornår Supreme x Nike Air Max 96 udkommer – sørg for at holde øje med vores Release Kalender, så holder vi dig opdateret med seneste info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.