Releases

Release Dato: 2. november 2017
Pris: 1.400 DKK
Produktkode: Ukendt

Supreme og Nikes langvarige samarbejde fortsætter og er klar med et nyt udspil – denne gang den klassiske trail-runner fra 1998, Nike Air Humara, der bliver præsenteret I fire nye colorways.

Air Humara blev som nævnt udgivet for første gang i 1998 og blev tegnet af Nike ACG-designer, Peter Fogg. Skoen er inspireret af motorcykelhjul, hvilket kommer til udtryk på ege-lignende overlays, der er at finde på overdelen. Skoen består derudover af et Swoosh-logo med samme placering som på Air Max 180, et mini-swoosh på snuden og 3M-reflekser. Supreme har ikke ændret designet, men tilføjet branding på mudguard, pløs og heeltab samt klædt skoene i fremtrædende farver – neongrøn, blå, pink og sort.

Det er langt fra første gang Supreme graver dybt i Nikes design-arkiver – så sent som i år genoplivede Supreme Nike Air Force 2, og tidligere har de desuden kastet nyt lys på Air Uptempo og Air Max 98. Det er da formentlig også de færreste Supreme-fans i dag, der overhovedet kender til Air Humara, og det kan måske også forklare, hvorfor den har fået så hård en velkomst. Det er nemlig ikke alle, der er lige begejstrede for det nye release, der ellers rammer den meget aktuelle Trail Runner-trend.

Skoene bliver desuden akkompagneret af et tracksuit bestående af jakke, bukser og kasket, som kommer i fire matchende udgaver med både Supreme- og Nike-branding.

Supreme x Nike Air Humara 17 inklusiv apparel udkommer hos Supreme d. 26 oktober kl. 12 dansk tid og efterfølgende hos Nike den 2. november kl.10:00. Der bliver uden tvivl rift om dette release, og vi anbefaler, at du læser vores guide til, hvordan man køber ved Supreme, hvis du gør dig forhåbninger om at købe. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, så holder vi dig opdateret med links, og release-updates.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store