Upcoming

Release Dato: november 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Efter lang tids rygter er Supreme og Comme des Garçons klar med et nyt samarbejde, og igen omfatter det en fælles kollaboration med Nike på deres Air Force 1 Low-silhuet.

Denne gang har Supreme og Comme Des Garçons valgt en simpel, men alligevel unik design-tilgang til den klassiske model. De har udstyret den med sort ’tumbled’ læder på overdelen, sorte snørebånd og en hvid Air-sål. Overdelen komplimenteres af hvid co-branding på hælen og, ikke mindst, et splittet Swoosh-logo, som klart er skoens højdepunkt.

Detaljen er desuden typisk for Comme Des Garçons der ofte eksperimenterer med former og snit iform af især cut-and-sow designs. Dette optræder da også flere steder i Comme Des Garçons og Supremes nye efterårskollektion, der blandt andet også består af en frakke, t-shirt og hoodie med split-detalje.

Supreme x Comme des Garçons x Nike Air Force 1 Low betrages allerede nu som én af de mest prominente sneaker-udgivelser i år, og de forventes at blive revet væk på få sekunder.

Men desværre må du vente lidt endnu. For når Supreme x Comme des Garçons kollektionen releaser den 13. September 2018 er det uden Supreme x Comme des Garçons x Nike Air Force 1 Low. Skoene er nemlig først sat til at release en gang i november. Så sørg for at holde øje med denne side for updates.

Du kan også tjekke vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.