Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Duoen har blandt andet arbejdet på tre af Nikes ikoniske sneaker-modeller.

Tidligere på ugen teasede leak-kontoen, @py_rates et nyt apparel-samarbejde mellem Nike og den populære Netflix-serie, Stranger Things. Nu har Nike imellemtiden endelig bekræftet rygterne! Stranger Things x Nike samarbejdet kommer til at bestå af to eksklusive kollektioner – “Hawkins High School” og “OG Pack“.

Markerer tredje sæson

Det nye samarbejde har efter sigende til formål at markere tredje sæson af Stranger Things, som har premiere på Netflix den 3. juli. Fans af serien kan således glæde sig med to særlige drops i henholdsvis starten af juni og i starten af juli bestående af både t-shirts, club hoodies, trackpants, kasketter og flere forskellige sneakers.

Tre ikoniske modeller

De tre sneakers, det drejer sig om, er, Blazer Mid, Cortez og Tailwind – altså tre ikoniske retro-modeller, som passer godt til det 80’er-univers Stranger Things foregår i.

Retro vibes

Stranger Things lancerede for nyligt et samarbejde med H&M, der var inspireret af netop 80’erne, og derfor er der også meget, der tyder på, at apparel-kollektionen fra Nike og Stranger Things kommer til at være præget af retro- og 80’er-vibes.

Udkommer snart

Den 12. juni bekræftede Nike endelig samarbejdet, og hvis rygterne taler sandt, lander den første Stranger Things x Nike Kollektion allerede den 27. juni 2019. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.