Releases

Release Dato: 27. juni 2019
Pris: 899 DKK
Produktkode: CJ6106-100

Nike og Stranger Things er gået sammen om at promovere den nyeste sæson af den populære serie, der har premiere på Netflix i starten af juli. Det gør de med to unikke kollektioner, hvor den første er inspireret af Hawkins High – den fiktive high school, som hovedpersonerne i serien går på.

”Hawkins High”-kollektionen består blandt andet af denne unikke udgave af Nike Cortez, der er klædt i en hvid læderoverdel og skolens grønne og røde farver på siden og sålen. Skoen er desuden udstyret med Hawkins Highschool maskot, en tiger, på hælen.

Samarbejdet mellem Stranger Things og Nike har haft klassiske modeller som Cortez som omdrejningspunkt, fordi det netop er de modeller karakterne i seriens 80’er-univers går i. Dermed er det et enormt organisk samarbejde, der hverken virker forceret eller ikke-autentisk.

Vil du have fat i Stranger Things x Nike Cortez ”Hawkins High” udkommer den den 27. Juni, og du kan finde direkte links nedenfor. Ellers er resten af ”Hawkins High”-kollektionen at finde i vores Release Kalender.

Følg Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, rygter, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.