Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 4. juli 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ6101-100

Første del af Nikes længe rygtede samarbejde med Stranger Things rammer endelig hylderne den 27. juni. Én af udgivelserne er denne unikke ”Hawkins High” udgave af Blazer High, der er inspireret af den skole, hovedpersonerne går på i Stranger Things.

Skoen består af en hvid læderoverdel med rødt Swoosh-logo og grøn hælkappe samt pløs. Ud over at matche den fiktive skoles farver har skoen også deres maskot, en tiger, på indersiden med ”HAWKINS HIGH SCHOOL” skrevet rundt om. Derudover står der desuden Stranger Things på pløsen som en sidste detalje.

Er du både fan af sneakers og Stranger Things, er den nye Stranger Things x Nike Blazer High ”Hawkins High” et must til samlingen. Som sagt er den tilgængelig fra den 4. juli hos en række forhandlere.

Find direkte link nedenfor og besøg vores Release Kalender for flere udgivelser fra Nike og Stranger Things. Husk desuden at følge os på Instagram, hvor vi holder dig opdateret med de seneste nyheder, inspiration og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Allike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.