Releases
Star Wars Ultra Boost Hvid

Release Dato: 17. september 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: FY3499
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Som en hyldest til ”The Empire Strikes Back” har adidas designet nogle forskellige sneakers, som skal fejre den populære Star Wars-film. Som en del af disse sneakers har adidas valgt at tage forskellige karakterer fra filmene og lave en sneaker i deres minde. En af karaktererne er Prinsesse Leia, som har sat sit præg på den ikoniske Ultra Boost-model.

Sneakeren er blevet navngivet Star Wars x Adidas Ultra Boost DNA Princess Leia og kommer med en overdel, som er konstrueret af Primeknit, der forekommer i en blanding af hvide og cremefarvede nuancer. De samme farver går igen på snøresystemet, som er konstrueret af læder, mens hælpanelet er hvidt med et printet mønster bestående af cremefarvede ”striber”. En grafik af Prinsesse Leia forekommer på pløsen, mens ”Princess Leia” også er tilføjet på hælen.

Mønstret fra hælpanelet fører ned til den behagelige boost-mellemsål, og er inspireret af Leias hår. Som en afsluttende detalje er der på indersålene printet to forskellige scener fra filmen, hvor prinsesse Leia er i fokus.

Star Wars x Adidas Ultraboost DNA Princess Leia udkommer den 17. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.